Bekim Jashari inspektoi punimet në shkollën fillore në …

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, së bashku me Drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti, i pranishëm ishte edhe asamblisti, Sami Aruqi, ka inspektuar punimet që janë duke u zhvilluar në shkollën fillore në Makërmal.

Kryetari Jashari, theksoi se investimet në arsim janë të një rëndësie të veqantë, duke kërkuar që punët të kryhen sipas dinamikës dhe planeve të parapara.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT