Bekim Haxhiu: 27 milionë euro mbushje janë në depo

Anëtari i Komisionit Hetimor për PTK-në, Bekim Haxhiu përmendi disa nga parregullsitë të cilat çuan deri në gjendjen aktuale të Telekomit.

Një ndër parregullsitë sipas Haxhiut është keqmenaxhimi me rrjetin e fibrave optikë.

Haxhiu vlerësoi se nëse do të shfrytëzohej fibra optike, Telekomi do të gjeneronte të hyra të mjaftueshme.

Bekim Haxhiu në rtv 21 tha se janë afro 27 milionë euro mbushje telefonike në depo të PTK, dhe punësimet e reja në këtë institucion janë bërë për t’i futur në treg këto mbushje.

- Advertisement -

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

MË TË FUNDIT