Bashkëshortja e ish-kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, Rita ka botuar libër.

Kështu bëri të ditur vet Kurti në një postim në Facebook, ku tha se libri “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20 dhe 21” ndihmon në kuptimin e diskutimeve politike të kohës për lirinë.

“Shtëpia Botuese ‘Palgrave Macmillan’ ka botuar librin e Ritës “Beteja mbi Lirinë në Diskursin Ndërkombëtar në Shekujt 20 dhe 21”.

Ky libër ndihmon në kuptimin e diskutimeve politike të kohës për lirinë teksa bazohet në hulumtimin dhe studimin e tezës së saj të doktoratës”, ka shkruar Kurti në postim.