Banorët e Hasit kërkojnë shkëmbime tregëtare me Kosovën (Video)

Bashkia e Hasit gjendet pranë vijës së kufirit me Kosovën, gjë që sipas autoriteteve vendore është një mundësi e mirë për shkëmbimin e prodhimeve bujqësore në të mirë të zhvillimit ekonomik dhe jetesës së banorëve.

Krahas lëvizjes së lirë, ata po kërkojnë nga shteti shqiptar dhe Kosova që të mundësohet edhe tregtimi i lirë i produkteve të tyre bujqësore.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT