Baner i përmasave gjigante për 28 Nëntor, kërkohet drejtësi për Deharin

Me homazhe pranë varrezave të dhe lapidarëve dëshmorëve të vendit dhe me disa aktivitete të ndryshme sot në Kosovë po shënohet 104 vjetori i pavarësisë së Shqipërisë.

Kjo sot po bëhet edhe përmes një pankarte të madhe me foton e Astritit dhe me një prapavi të kuqe që simbolizon falmurin kombëtar, e cila është vendosur në njërën prej ndërtesave në sheshin “Zahir Pajaziti” të kryeqytetit.

Ky baner është vendosur përballë të një baneri të së njëjtës madhësi, të presidentit të ndjer të vendit Ibrahim Rugova, ku tani këta dy banerë në mes e kanë heroin Zahir Pajaziti.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT