Ballist Morina për sulmin në xhami: Sulmet e tilla i kanë rrënjët në Athinë dhe Beograd!

Kundër sulmit që ndodhi sot në një xhami në Tiranë, ka reaguar edhe Ballist Morina.

Ballisti i ka cilësuar këto sulme si sulme të cilat i kanë rrënjët në Athinë dhe Beograd.

Ballisti ndër të tjera u ka uruar shërim të shpejtë besimtarëve të lënduar nga sulmi.

Postimi plotë:

Çdo tentim i minimit të harmonisë fetare ndërshqiptare i ka rrënjët në Athinë dhe Beograd!
Shërim sa më te shpejt bashkkombasve tanë dhe të kemi kujdes t’gjithë qe mos t’biem viktima të situatave të kurdisura!

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

- Advertisement -

MË TË FUNDIT