Bahtiri për 8 Marsin i dhuron lule nënës

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka uruar gratë kosovare me rastin e 8 Marsit, Ditës ndërkombëtare të Gruas, duke thënë se sot është ditë ku nderohen ato.
“8 Marsi është ditë mirënjohje dhe nderimi për nënat, bashkëshortet, motrat e vajzat, të cilat me dashurinë, përkushtimin dhe sakrificën e tyre, pasuruan dhe fisnikëruan jetën dhe familjet. Duke ua shprehur mirënjohjen tonë të thellë dhe urimet më të përzemërta grave, nënave, vajzave e motrave tona, duhet të zotohemi se do të bëjmë çdo gjë, që Kosova të bëhet vend ku jetojnë në barazi gruaja dhe burri”, thotë Bahtiri në urimin e tij.
Me këtë rast kryetari Bahtiri ka publikuar një foto, ku shihet duke i dhënë lule nënës së tij për festën e 8 Marsit, duke thënë se nënën e çmon më së shumti në botë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT