Ish-kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, është liruar për vizitë në Kosovë nga Gjykata Speciale.

Siç tha zëdhënësja e Dhomave të Specializuara, Angela Griep për Sinjalin, ish-kryetari i Kuvendit është liruar për t’i vizituar familjarët e ngushtë.

Bëhet fjalë për babanë e tij që ndodhet në spitalin e Mitrovicës “Dr.Sami Haxhibeqiri”, pasi gjendja e tij shëndetësore është jo e mirë.

Klan Kosova raporton se babai i tij ka pësuar sulm në tru dhe se tani është i shtrirë në spitalin e neurologjisë.