Babai bëhet hit në internet me këtë video të djalit të tij (Video)

Duke performuar një interpretim të këndshëm krishtlindjeje dhe duke qenë vetëm një muajsh, ky fëmijë duket se ka aftësi në të kënduar shumë më përtej viteve të tij.

Interpretimi i tij i këndshëm para se të shkonte në shtrat në shtëpinë e tij në Teksas, SHBA, ka fituar zemrat e njerëzve në mbarë botën.

Duhet pranuar se, edhe pse u ndihmua nga babai i tij, i vogli Andrew këndoi duke i lëvizur buzët me ndihmën e babait të tij, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon e këndshme: