Autoritetet turke: Tri sulme nga tre persona në Aeroportin e Stambollit

Turqia zyrtarisht ka konfirmuar se tre persona kanë qenë të përfshirë në sulmin e së martës në mbrëmje në Aeroportin Ndërkombëtar të Stambollit.

Sipas zyrtarëve turq, dy nga sulmuesit ishin në terminalin e ardhjeve, ndërsa sulmuesi i tretë është vrarë në parkingun e aeroportit.

Nga tre sulmet në Aeroportin Ataturk mbetën të vrarë, zyrtarisht deri tani 31 persona, ndërsa 147 të tjerë kanë mbetur të plagosur.

Sipas zyrtarëve, të paktën njëri nga sulmuesit është plagosur nga policia dhe asnjëri sulmues nuk kishte kaluar kontrollet e sigurisë në Aeroport.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT