Atdheu i drejtohet Sindit: Kishe skena puçi puçi me Muratin

Në edicionin e mbrëmshëm të dy protagonistët kishin një përballje.

Atdheu dhe Sindi sqaruan disa nga skenat e tyre në emisionet e xhiruara gjatë javës së kaluar.

Ndër të tjera ata vendosën se do takohen në një takim prap së bashku sepse Atdheu zbuloi se ka një pëlqim për Sindin.

Duke e ditur skenat me Melisën gjatë takimit, Sindi i komentoi teksa Atdheu iu drejtua se edhe ajo ka bërë skena me Muratin.

“Po skenat tua me Muratin, puçi puçi aty çka ishin”, tha ai.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT