Asfalt të ri, trotuare dhe ndriqim në këtë fshat të Drenicës (FOTO)

Në kuadër të investimeve kapitale që janë planifikuara për t’u punuar gjatë këtij viti, në Komoran ka përfunduar faza e parë e asfaltimit të një segmenti rruge.

Poashtu në këtë fshat po vazhdon të punohet edhe në rregullimin e trotuareve.

Komuna ka kontraktuar kompani edhe për ndriçimin e disa rrugëve në Komoran./Drenicapress.info/

Displaying Rurga ne Komoran.jpg

- Advertisement -

MË TË FUNDIT