Artisti shqiptar flet për bashkëpunimin me Ariana Granden

Stanaj është artist shqiptar që po shënon suksese në tregun e huaj dhe jo vetëm në këndim, por edhe si tekstshkrues.

Ai ka qenë tekstshkrues në një këngë të artistes së njohur Ariana Grande, sukses ky i madh për të dhe së fundi foli për këtë bashkëpunim.

Madje, ndjekësit dëshironin të dinin nëse në të ardhmen do të kenë mundësi t’i shohin artistët në një duet dhe ai dha përgjigjen.

“Zëri i saj është një makinë!!! Dhe një nga më të mirat, me të cilat kam bashkëpunuar. Dhe kurrë mos thuaj kurrë”, u përgjigj ai, duke e etiketuar Granden.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT