Artisti rus vizaton Kullën Eifel në 3D dhe shkruan mbi të në gjuhën shqipe (Foto)

Pas sulmeve terroriste të 13 nëntorit në Paris, artisti rus i punimeve 3D Stefan Pabst, ka vizatuar Kullën Eifel.

Këtë vizatim, ai e ka shoqëruar me fjalën simbolike “Jeta”, të shkruar në disa gjuhë.

Siç shihet edhe në foto, Pabst e ka shkruar fjalën “jeta” edhe në gjuhën shqipe.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT