Artisti me fuqinë e diellit dhe një xham zmadhues bënë vizatime mahnitëse

Xhordan Mangosan është një artist Filipinas i vlerësuar me çmime, i cili ka shfrytëzuar fuqinë e diellit për të krijuar vepra të bukura arti. Ai përdor një xham zmadhues, duke u fokusuar rrezet e diellit në një pikë super të nxehtë që ai pastaj përdor për të djegur vizatimet e tij të bukura mbi dërrasa druri.

        

- Advertisement -

MË TË FUNDIT