Arta Bajrami krenare që bashkëshorti i saj është bërë aksioner i FC Prishtina

FC Prishtina fitoi të enjten trofeun e shtatë në kuadër të Kupës së Kosovës dhe po ashtu edhe një aksionar të ri.

Aksionari më i ri i FC Prishtinës është pikërisht bashkëshorti i këngëtares Arta Bajrami, Xhemail Sekiraqa.

Me anë të rrjeteve sociale, Arta e uroi bashkëshortin, duke u shprehur shumë krenare për suksesine tij të ri.

”Dashuria e Jetës sime ❤️Të uroj shumë suksese ne detyrën e re si aksioner ne ekipin FC Prishtina që është ekipi me më së shumti tituj dhe histori ne Futbollin Kosovar 🇽🇰Të dua ❤️ shumë MY JIMMY 👑”, ka shkruar ajo.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT