vidç polici në podujevë

Në Kosovë sapo kanë arritur 503 mijë vaksina anti-COVID të kompanisë Pfizer, ka konfirmuar Ministria e Shëndetësisë. Vaksinat kanë ardhur si donacion i Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Përveç tyre, kanë ardhur edhe rreth 54 mijë nga kontrata javore mes Pfizerit dhe MSH-së.

Kështu është bërë e ditur edhe nga programi i UNICEF-it në Kosovë.

Nga ky program u kanë kërkuar qytetarëve që të vaksinohen kundër COVID-19.