Arrestohet, pasi ka shitur pordha në tegëll, pa licencë!

Një person u kap që ofronte pordha të ambalazhuara në kavanoz (tegëll), pa pasur një leje shpërndarëse. Personi në fjalë është mbajtur në pyetje nga ekspertët, të cilët pyesnin nëse ai kishte autorizim dhe ky person “biznesmen” nuk mund të përgjigjej.

“Ai po ofronte erëra të ndryshme të pordhave, që krijohen nga ushqime të ndryshme. Bile, në disa raste ky biznesmen ka ofruar edhe pordha me ushqime deri në një javë, pra erë më të rëndë të pordhëve:, u shpreh polici Gary Cockburn.

Çdo tegëll kishte rreth 30% pordhë dhe 70% ajër, pavarësisht nga fakti që ai nuk e sqaroi këtë tek blerësit e tij.

“Njeriu nuk kishte autorizimin për t’i ofruar për shitje këto pordhë të ambalazhuara, kështu që e kapëm atë”, u shpreh Cockburn.

Ai shiste rreth 90 teglla për çdo ditë, dhe shumë individë janë të dëshpëruar që tani e kanë të vështirë të vijnë deri te ky produkt i rrallë.

Për më tepër, shumë individë po mendojnë ta bëjnë këtë si një profesion, sepse në internet gjithçka po mund të shitet. “Qefi i insanit, më i madh se i hajvanit” thotë një fjalë e vjetër popullore.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT