Aplikacioni më i ri i Google

Google e ka bërë Google Now edhe më të dobishëm për përdoruesit, duke krijuar një kartë që tregon pikat e karburantit përgjatë rrugës së tyre. Harta është lançuar dhe shpërndarë me publikun nga një përdorues Google +, dhe kjo ka shkaktuar shumë pyetje.
Ndërsa duke përdorur Nexus tij 5 në Interstate 40në Conway, Arizona, Kevin McLaughlin pa një kartë Google Now të quajtur “Gas stations on your route,” e cila shfaqte dy pikat e karburantit më të afërta në rrugën e tij. Çmimet e gazit janë të përfshira gjithashtu në informacionin në këtë aplikacion.Me siguri që ky projekt i Google do të shtrihet më tej në vende të tjera. /techsot/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT