Aplikacioni më i mirë për modifikim të fotove (Video)

Aplikacioni “Enlight” është aplikacioni më i mirë për modifikimin e fotove. Ky aplikacion është zhvilluar nga kompania Lighttricks dhe ofron mundësi të shumta dhe të pa përdorura deri më tani nga telefoni juaj i mençur apo tableti.
Nëse dëshironi të modifikoni një foto, të afroni foton me një objekt tjetër, të shtoni një tekst mbi të, përmirësim i ndriçimit, ngjra si dhe shumë mundësi të tjera ofrohen nga ky aplikacion, për pajisjet iOS.
Ky aplikacion pothuajse është i mirë sa një Photoshop, vetëm se është më i lehtë për t’u përdorur. Për ta shkarkuar aplikacionin “Enlight” nga App Store, ju duhet të paguani 3.99 dollarë, fatkeqësisht edhe ky aplikacion si shumë aplikacione të mira nuk ofrohen falas.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT