Janë të shpeshta rastet kur blerësit rastisin në produkte me afat të skaudar ose të mykura.

Një rast i tillë ka ndodhur në Skënderaj, kur një banor ka blerë një shalqir, dhe i ka dalur i kalbur nga brenda.

“DrenicaPress, ja çfarë bleva dhe ja si më doli shalqiri. Postoje dhe ta shohin të tjerët dhe të kenë kujdes nga këto marketet tona”, ka shkruar Faton Xani në adresë të portalit Drenicapress.info.