Një çift nga Illionis kanë bërë një gjest të veçantë për t’ju ardhur në ndihmë njerëzve në nevojë. Pasi anuluan ceremoninë që kishin planifikuar për shkak të pandemisë, Emily Bugg, 33 vjeç dhe Billy Lewis, 34 vjeç, u martuan në 1 Tetor në Çikago.

Paratë që kishin kursyer për dasmën e tyre vendosën t’i shpenzonin për njerëzit në nevojë për Ditën e Falenderimeve. Të sapomartuarit ofruan 200 vakte për klientët e Thresholds, një organizatë jofitimprurëse që ofron një sërë shërbimesh për njerëzit me sëmundje të rënda mendore. /abcnews.al