Ankohen banorët, rruga e pakalueshme në këtë lagje të Skenderajt (FOTO)

Reshjet e shumta të shiut dhe të borës këto ditë kanë vështirësuar shumë qarkullimin nëpër rrugë të ndryshme.

Vështirësi po kanë edhe banorët që kalojnë nëpër rrugën “Selman Vojvoda” në Lagjën 1 në Skenderaj.

Sipas një banori që ka dërguar një banorë, rruga duket e përmbytur nga balta, që është shumë e vështirë për të kaluar nëpër të sidoms nxënësit që shkojnë në shkollë.

Për më tepër shikonin fotografitë…

- Advertisement -

MË TË FUNDIT