Anita Haradinaj në protestë me vuvuzelë (Video)

Anita Haradinaj, bashkëshortja e liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj edhe sot është para përkrah tij dhe protestuesve tjerë që po kërkojnë, sipas tyre, “Çkapjen e shtetit”.

Anita, e cila është moderatore në RTK, medium për të cilin po protestohet sot, punon aty bashkë me babain, motrën dhe disa të afërt tjerë.

Anita gjatë protestës shihet duke mbajt në dorë një vuvuzelë.

https://www.youtube.com/watch?v=zZHsd7bw9k8

- Advertisement -

MË TË FUNDIT