Anglezët nisin festat 10 ditë më herët, shumica të dehur

Mjafton një arsye dhe britanikët janë menjëherë të gatshëm të dalin të festojnë. E kur bëhet fjala për Krishtlindjet, ata i nisin festimet më herët.

Ata festuan të “Enjten e etur”, duke mbushur klubet në qytete të ndryshme të vendit, ndërsa qëndruan deri në orët e para të mëngjesit.

Megjithatë, edhe këtë herë, shumë prej tyre e kishin ekzagjeruar “pak” me konsumin e alkoolit dhe mëngjesi i gjeti të shtrirë në trotuare.

Po ashtu, nuk munguan edhe përplasjet fizike midis tyre, por edhe me forcat e policisë që kishin rritur ndjeshëm sigurinë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT