Android N do të mundësojë tiparin e ngjashëm me 3D Touch

Kur Apple e lansoi iPhone 6S ajo shfaqi tiparin e ri 3D Touch, ndërsa tani duket se versini më i ri i sistemit operativ  mobil të Google, Android N do ta ketë një funksion të njëjtë.

Android N do të mbështesë ekranet e ndjeshme mbi të cilat bëhet presion në shtypje dhe do të punojë në një mënyrë të ngjashme me 3D Touch të Apple.

Në këtë moment ajo është quajtur ‘Launcher Shortcuts “dhe është në dispozicion për zhvilluesin.

Phandroid kanë përpiluar një video që tregon se si funksion dhe si do të punojë kjo veçori e re në Android, pasi ajo do të ndërtohet në OS nga prodhuesit që pajisjet e tyre i bazojnë në Android.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT