Analistët, komandanti Adem Jashari ishte tradhtuar dhe braktisur nga bashkëluftëtarët!?

Askund në botë nuk vritet komandanti përpara ushtarëve.
“Ishte dashur që gjithsesi njëherë e përgjithmonë të sqarohet prej komandantëve, gjë që e pret populli të japin sqarime rreth kësaj çështje”, thotë Tërnava.
Të gjithë thirren në emrin e tij për të përfituar poena politikë, por bashkëluftëtarët e komandantit legjendar Adem Jasharit, nuk i qëndruan afër atij dhe familjes së tij, në kohën kur forcat serbe rrethuan kullën e tij në Prekaz dhe ditën e tretë të rrethimit vranë komandantin bashkë me gjithë familjen. Kështu të paktën ka deklaruar fqinji i komandantit Legjendar Adem Jasharit, Bilall Jashari, i cili ka thënë se në ditët kritike komandanti legjendar nuk u ndihmua nga bashkëluftëtarët e tij.Vazhdon…/BotaSot/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT