Alivanosen dy kalimtare të rastit

Dy kalimtare të rastit janë alivanosur si pasojë e gazit të shumtë që ishte hedhur në përplasjen ndërmjet policisë dhe protestuesve.

Ambulanca u ka dhënë ndihmën e parë, dhe i ka nisur menjëherë për emergjencë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT