Ali Lajçi i kundërpërgjigjet Vllasit

Ish-pjesëmarrësi i demonstratës së ’81-shit, Ali Lajçi, i është kundërpërgjigjur deklaratës së Azem Vllasit,
Ish-pjesëmarrësi i demonstratës së ’81-shit, Ali Lajçi, i është kundërpërgjigjur deklaratës së  Azem Vllasit, i cili ka thënë se në vitin 1981 nuk është kërkuar Republika e Kosovës, por është brohoritur për ideologjinë komuniste e staliniste të Enver Hoxhës. “Nuk i di motivet pse Vllasi është deklaruar në atë mënyrë por, si duket, ka mbetur me ndonjë ambicie të sëmurë. Sot është një relacion krejt ndryshe. Nuk ka ish-Jugosllavi dhe nuk ka më as Serbi me krahina autonome”, ka thënë Lajçi në një bisedë për “Epokën e re”.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT