Ali Ahmeti: Dikush deshi të ma lejë kopilin në derë

Në postimin e fundit të gazetarit Milaim Zeka, ai ka përshkruar biseden me Ali Ahmetin pas takimit me të në zyret e BDI-së.

Ndër të tjera Ahmeti kishte thënë: “Nuk e di se kujte ju desh kjo. Askush nuk po e merr vesh. Shume rende. Dikush deshi te ma leje kopilin ne dere”

Gjithashtu Ahmeti ishte i frustruar me informacionet e nxjerra nga gazetarët Po edhe ne gazetaret kemi mungese te informacionit, i thash. Edhe ne kemi rene viktime e informacionit. U tha qe u vra nje vajze 8 vjecare, po doli te ishte genjeshter.”

Ai në fund kishte konfirmuar vdekjen e Mirsad Ndrecës dhe Beg Rizajt.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT