Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka vendosur që të shfaqet si një majtist i vërtetë dhe të udhëtojë me autobus urban – ashtu siç bën populli.

Në një fotografi që po qarkullon në rrjetet sociale, Kurti shihet duke udhëtuar në njërin prej autobusëve lokalë të Prishtinës.