Alberie Hadergjonaj tregon se çfarë pune bën në Amerikë

Këngëtarja Alberie Hadergjonaj ka treguar punën që ka.

Ajo thotë se punon agjente shitjesh, së objekteve, tokave e të ngjashme, pra patundshmëri.

Në emisionin Oxygen Show tha se shpejt mendon të hap agjencinë e saj për këtë punë.

Hadergjonaj, këndon nëpër koncerte dhe organizime të ndryshme gjithandej botës, por veçanërisht në Amerikë ku edhe jeton.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT