Aksion i Policisë së Kosovës në fshatin Likoc të Skenderajt, në luftimin e lojërave të fatit

Policia e Kosovës ka ndërmarrë një aksion në fshatin Likoc të Skenderajt, duke konfiskuat gjithë aparaturën e katër lokaleve që zhvillonin veprimtari të lojërave të fatit, shkruan Drenica Press.

Policia e Kosovës pas këtij aksioni të zhvilluar tha se: Në fshatin Likoc të Skenderajt njësiti i DHKEK, ka bastisur katër lokale –pronë e katër të dyshuarve meshkuj kosovarë, nën dyshimin se në të njëjtat kanë ushtruar – organizuara lojëra të fatit (veprimtari ilegale)  ku si prova materiale janë sekuestruar: dhjetë shtëpiza të kompjuterit, dhjetë ekrane të televizionit, tri aparate të tiketave, disa tiketa të lojërave të fatit, 215€ para. Të dyshuarit janë arrestuar dhe pas intervistimit me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt, rasti vazhdon të hetohet./DRENICA PRESS/