Një aksident trafiku ka ndodhur në rrugën Komoran-Sllatinë.

Nga pamjet që ka siguruar Indeksonline, shihet se një vetur ka dal jashtë rrugës.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes dhe po e heton rastin.

Në lidhje me këtë rast Indeksonlie do të ju mbaj të informuar.