Para pak qaste ka ndodhur një aksident trafiku në mes një autobusi dhe një veture e tipit Mercedes.

Aksidenti ka ndodhur afër rrethrrotullimit në magjistralen Vushtrri-Mitrovicë.

Sipas dëshmitarëve të lënduar nuk ka, ndërsa si pasojë e këtij aksidenti janë kriju kolona të gjata, gjithashtu në këtë vend janë duke u kryer punime në rrugë.