Rreth orës 19:30 ka ndodhur një akident trafiku në magjistralen Prishtinë-Pejë.

Aksidenti ka ndodhur në fshatin Llapushnik të Drenasit.

Faqja “Gryka e Llapushnikut”, ka publikuar foto ku shihen dy makina që janë përplasur dhe kanë përfunduar jashtë rruge.

Drenicapress do t’iu mbajë të informuar lidhur më këtë aksident.