Aksident me persona të lënduar në Prishtinë (Video)

Rreth orës 15:30 në fshatin Prugovc të Prishtinës, ka ndodhur një aksident trafiku ndërmjet tri veturave- njoftojnë lexuesit e Gazetës Express nga vendi i ngjarjes.

Sipas këtij lexuesi nga ky aksident janë lënduar pesë persona, ndërkohë që ambulanca dhe policia ka dalur në vendin e ngjarjes.

Ndërkohë që ende nuk dihen shkaktarët e këtij aksidenti.

Në Kosovë çdo ditë ndodhin dhjetëra aksidente si dhe shqiptohen qindra gjoba për kundërvajtësit e trafikut.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT