Një aksident i rëndë ka ndodhur sot orës 15 h.në Maznik të Deçanit, mes një automjeti udhëtarësh dhe një traktori.

Mësohet se ka të lënduar Ka të lënduarë dhe dëmë të konsiderushme materiale.

Shikoni pamjet: