AKR themelon edhe një nëndegë, kësaj radhe në Nadakofc (foto)

 

Në Nadakofc të Vushtrrisë u themelua nëndega e IV-të me radhë. Me këtë rast mori pjesë Kordinatori i AKR-së për Vushtrri, Nasuf Aliu, ish-kryetari i Degës Tasim Gubetini dhe antarë tjerë të ekipit kordinues.

AKR, në Nedakofcë u pritë mjaft mirë dhe me shumë gadishmëri për kontributë më të madh për fuqizimin e subjektit tonë kudo. Nga ky kuvend u zgjodh një kryesi mjaft kualitative dhe nga çdo familje që jetojnë në këtë fshat.

Kryetar u zgjodh Faton Gubetini, nënkryetar i parë Menduh Rrustemi, nënkryetarë i dytë Idriz Sahiti; sekretare Gresa Gubetini; antarë: Imer Sahiti, Egzon Dervishi, Bujar Gubetini, Mentor Ademi, Adem Ademi dhe Armend Zeqiri.

 

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT