Ajo që fshihet poshtë kësaj kulle është e mahnitshme

Në pamje të parë ajo duket si një kullë e vjetër, e cila mund të tërheqë vizitorët vetëm për atraksion turistik, por jo.

Kulla 400 vjeçare në Gloucester të Britanisë, fsheh poshtë saj një shtëpi madhështore dhe mjaft luksoze. Për të gjithë ata që e kanë parë nga afër, ajo është konsideruar si shtëpia më e bukur që kishin parë ndonjëherë.

Shtëpia e rikontruktuar së fundmi ka dalë në treg për 1,75 mln paund. Ka kushte tejet luksoze dhe një pishinë.

a4-441480530519_1480588851-5969423a5-371480530520_1480588852-167365a6-301480530521_1480588850-1611428a7-261480530522_1480588849-9700064-1a7-261480530522_1480588849-9700064auto-a2-471480530516_1480588848-150884

- Advertisement -

MË TË FUNDIT