Ahmeti nuk beson se hajnat hynë në shtëpinë e Aleksandër Lumezit

Kryetari i komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti ka shfaqur dyshime pse dhe si i është vjedhur telefoni kryeprokurorit ë Shtetit, Aleksandër Lumezi.

Ahmeti lidhur me këtë në Facebook ka thënë se kjo vjedhje është mesazh për pasigurinë në vend por edhe kërcënim nga grupet e nëntokës.

Ahmeti ka shkruar:

Me hy “hajnat” me vjedh telefonin e kryeprokurorit naten kur ata janë në shtëpi nuk është vjedhje por mesazh. Po i quaj kushtimisht “hajna” sepse nuk besoj se janë vetëm hajna. Por kjo e gjitha po ndodh para syve të policisë. Kjo ndjenjë e pasigurisë që po krijohet është e qëllimtë, por është edhe shenjë e kërcënimeve të fundit që mund të bëjnë grupe të nëntokes. Bashkë kundër krimit!!!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT