Aeroporti i Prishtinës me fluturime për në Paris

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari” nga nëntori i këtij viti do të shtojë edhe një linjë, atë për Paris.

Programi i ri stimulues i lansuar nga Limak Kosovo International Airport, po rezulton të jetë mjaft i suksesshëm duke ndikuar nështimin e frekuencave në linjat ekzistuese dhe zgjerimin e listës së destinacioneve nga dhe për në ANP “Adem Jashari”.

Duke filluar nga 2 Nëntori i këtij viti, kësaj liste i shtohet edhe aeroporti i ParisitCharles de Gaulle, linjë kjo e cila do tëoperohet nga kompania ajrore Easy Jet.Këto fluturime direkte për në Paris, do të realizohen me aeroplanë të tipit Airbus 319 me frekuencë prej dy herë në javë: të Mërkureve dhe të Shtuneve.

“Me anë të programit stimulues qe u dedikohet kompanive ajrore, kemi arritur që brenda një kohe mjaft të shkurtër të shtojmëdisa linja të reja ajrore dhe t’i forcojmë ato ekzistuese. Me formimin e këtyre lidhjeve, ne po tentojmë që t’u japim mundësi më të shumta udhëtarëve tanë, numri i të cilëve po rritet në vazhdimësi”, ka thënë me këtë rast drejtori gjeneral i ANP “Adem Jashari”, Haldun Kokturk.

Kompania ajrore Easy Jetpërveç fluturimeve për në Basel dhe Gjenevë nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës, gjatë këtij viti kishte filluar edhe me fluturime për në Berlin, kurse që nga Nëntori, qytetarët e Republikës së Kosovës do të kenë mundësi të udhëtojnë me fluturime direkte për në Paris.

Orari i planifikuar i fluturimeve është si vijon:

Dita e Mërkure:

EZY3601: Fluturimi Paris-Prishtinë: Nisjanë 07:10 Arritja në Prishtinë 10:00.

EZY3602: FluturimiPrishtinë- Paris: Nisja në 10:40 Arritjanë Paris 13:40.

Dita e Shtunë:

EZY3601: Fluturimi Paris-Prishtinë: Nisjanë 16:30 Arritja në Prishtinë 19:20.

EZY3602: Fluturimi Prishtinë- Paris: Nisja në 20:00 Arritja në Paris 23:00.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT