Aeroportet gjermane shtojnë masat e sigurisë

Pas sulmeve të fundit në Paris, shteti Gjerman ka shtuar masat e sigurisë në të gjitha pikat kyçe. Një kontroll rigoroze po bëhet edhe në aeroportet e këtij shteti ku polica po kontrollon në detaje çdo gjë.

Në aeroporte ende pa zbritur pasagjerët nga aeroplani, ata kontrollohen detajisht për shkaqe sigurie. Ka prani të madhe të forcave speciale gjermane kudo nëpër rrugë të qyteteve autostradave etj.

Në shënjestër janë të huajt që vijnë në këtë shtet sidomos ata të lindjes së mesme.

Ekziston një panik i qartë tek te gjithë qytetaret dhe nuk ka ndonjë tubim apo frekuentim të madh në qendra tregtare apo lokale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT