Adolf Hitleri dhe nazistët kishin kontakte me alienët

Partia naziste e Adolf Hitlerit u krijua nga një grup i fshehtë i quajtur “Shoqëria Thule”.

Kjo shoqëri sekrete ushqente urrejtjen ndaj hebrenjve, por teoricienët thonë se, disa anëtarë kryesorë të kësaj shoqërie ishin në kërkim të mitologjive për alienët.

Shumë nga këta anëtarë të shoqërisë u bënë nazistë të rangjeve të larta, përcjell mapo.al.

Studiuesit pohojnë se disa prej tyre mbanin kontakte me qenie jashtëtokësore që jetonin nëpër disa shpella nëntokësore këtu në Tokë.

Këto qenie nëntokësore, të quajtura Vril-ya, thuhet se kishin krijuar një teknologji përtej mundësive njerëzore, që përmbante një burim të lëngshëm energjie të emëruar ‘Vril’. ‘Vril’ mund të furnizonte makineri dhe të shëronte krijesa.

Nuk është hera e parë që teori të tilla konspiracioni mes nazistëve dhe UFO-ve bëhen publike dhe pretendohet një lidhje mes tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT