Adem Jashari në pajtimet e gjaqeve (Video)

Në vazhdën e faljeve të gjaqeve që kulmoi me falje Kuvendin e madh të faljes masive te “Verrat e Llukës”, ku qindra familje u pajtuan në vitin 1990, mori pjesë edhe Komandanti legjendar i UÇK-së, Adem jashari.

Në këtë falje e iniciuar nga Anton Çeta, shumë familje shqiptare i shtrinë dorën njëra tjetrës, duke i falë gjakun.

Ajo që bie në sy është se edhe komandanti legjendar, Adem Jashari, që ishte pjesë e kësj ngjarje të rëndësishme dhe historike. Komandanti shihet disa herë në këtë video-arkiv gjatë emisionit “Arkivi” në RTK.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT