AAK e përjashton Blerim Shalën nga partia

 

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e njoftuar se e ka përjashtuar nënkryetarin Blerim Shala nga partia.
Vendimin për përjashtim të Shalës AAK e ka marrë pasi ai ka vendosur të jetë pjesë e ekipit negociator qeveritar në Bruksel.
“Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës është e njoftuar me vendimin e z. Blerim Shala për të qenë pjesë e ekipit për negociata në Bruksel.
Aleanca e liron z. Shala nga të gjitha përgjegjësitë dhe obligimet në parti”, thuhet në njoftimin e AAK-së.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT