A po ndërtohet muri që do ta ndajë Mitrovicën? (Foto)

Marrëveshja për rivitalizimin e Urës së lumit Ibër në Mitrovicë, si duket ka ndryshuar dhe po merr krejt tjetër kahje.

Në janar ishte paraparë që ura të lëshohet në qarkullim, kurse në dalje të saj ishte paraparë që të ndërtohet një rreth-rrotullim  ndërsa anash një park. Mirëpo, atje tash është parë duke u ndërtuar një mur ndarës.

Në bazë të fotografive tësiguruara në dalje të urës në rrugën kryesore në veri, shihet se atje po ndërtohet një mur betoni i lartë rreth dy metra.

mitrovice2
mitrovice3
mitrovice4
mitrovice5
mitrovice6

- Advertisement -

MË TË FUNDIT