“A mundesh veç edhe do bukë me ma ble”, drenicasi shpërthen në lot pasi e kupton që i është paguar rryma 600€

Televizioni T7 sot kishte dalë në Skënderaj për të realizuar një video me qytetarë të kësaj komune.

Ata do të ndalnin udhëtarë të rastit dhe do t’u japin lajmin e mirë që një biznismen ua ka paguar rrymën.

Gazetari has në një qytetar në kushte të rënda ekonomike, i cili i përlotur nga gëzimi që i është paguar rryma ka edhe një kërkesë tjetër esenciale. “A mundesh veç edhe do bukë me ma ble?!”, -tha ai.

Tjetër çka bie në sy në video është edhe bujaria e drenicasve. Kur gazetari ua kërkon atyre 1€ formalisht, ata tregohen shumë të gatshëm dhe të hapur që t’ia japin./Rajoni.org/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT