Teuta Krasniqi është aktore, fytyrë e njohur publike që në moshë fare të re, që atëherë kur u shfaq për herë të parë si prezantuese në ekran e që ishte ende adoloshente, shkruan “Kosovarja”.

A e dini që këngëtarja është besimtare e devotshme e besimit islam, ani pse nuk dihet nëse e praktikon faljen?

“Besimi është arma më e fortë. Kur njeriu është besimtar atëherë gjithmonë mendon dhe vepron pozitivisht”, ka thënë për Krasniqi për “Kosovaren”.

“Përsosmërinë njeriu e arrin vetëm atëherë kur të tjerëve ua dëshiron atë që i dëshiron vetvetes. E kjo arrihet me besim”, thotë aktorja e njohur. /Kosovarja/