A është ky iPhone 7 (Video) ?

Ende pa dal në treg modeli i fundit i iPhone, 6S, i cili pritet të publikohet zyrtarisht në vjeshtë, kanë filluar të qarkullojnë fotot, video si dhe të flitet për karakteristikat e modelit iPhone 7.

Pamja e cila paraqitet më poshtë është mjaft mbresëlënëse për modelin e radhës nga Apple, megjithatë, mbete të shihet se a do të ketë pamje të tillë, apo ky është vetëm një koncept.

 

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT